Bel NU voor een afspraak

+31 627 861 366

Address

Steijgerweg 1c, 5616 HS Eindhoven

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Revita Skin – huidtherapie & huidverbetering (hierna te noemen Revita Skin) kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Revita Skin, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Revita Skin verstrekt.

Revita Skin kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • • Uw voor- en achternaam
  • • Uw adresgegevens
  • • Uw telefoonnummer
  • • Uw e-mailadres
  • • Uw IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die Revita Skin verwerkt:

  • • BSN-nummer
  • • Medische gegevens; waaronder uw gezondheid, medicatiegebruik, medische voorgeschiedenis
  • • Etniciteit; waaronder huidtype

WAAROM REVITA SKIN GEGEVENS NODIG HEEFT

Revita Skin verwerkt uw persoonsgegevens om:

  • • Telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
  • • Het afhandelen van uw betaling
  • • Verzenden van een afspraakherinnering
  • • U te informeren over wijzigingen en onze diensten en producten
  • • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren

Daarnaast kan Revita Skin uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

HOE LANG REVITA SKIN GEGEVENS BEWAART

Revita Skin bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN

Revita Skin verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Deze partijen kunnen indien noodzakelijk voor de uitvoering van hun diensten inzicht krijgen in bepaalde persoonsgegevens van Revita Skin.

DELEN MET ANDEREN

Revita Skin verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Deze partijen kunnen indien noodzakelijk voor de uitvoering van hun diensten inzicht krijgen in bepaalde persoonsgegevens van Revita Skin.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Revita Skin worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website: www.revitaskin.nl. Revita Skin gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Revita Skin maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Revita Skin bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Revita Skin te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Revita Skin heeft hier geen invloed op. Revita Skin heeft Google geen toestemming gegeven om via Revita Skin verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@revitaskin.nl.
Revita Skin zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Revvita Skin wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

BEVEILIGEN

Revita Skin neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Revita Skin maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Revita Skin persoonsgegevens, neem dan contact met Revita Skin op via info@revitaskin.nl.

Revita Skin is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres: ruimte 7011, Torenallee 45 in Eindhoven
Inschrijvingsnummer handelsregister 73587028

Telefoon: 0627861366
E-mailadres: info@revitaskin.nl